duminică, 24 mai 2015

5 Gadgeturi ce te vor uimi

Noile tehnologii oferă o altfel de alternativă la informare, organizare și desfășurarea activităților de zi cu zi. Cu toții ne dorim gadgeturi mai ușoare, mai flexibile și mai performante. 
Iată cinci care mi-au atras atenția. Unele sunt produse deja în serie, iar altele țin pasionații de gadgeturi în suspans.

1. Microsoft Hololens

Prezentați de compania Microsoft în ianuarie 2015, Hololents sunt de fapt niște ochelari cu lentile transparente ce pot proiecta în fața utilizatorului conținut multimedia, asemeni hologramelor din filmele SF.
Ochelarii recunosc gesturi și comenzi vocale și suprapun realitatea virtuală peste mediul real. Microsoft consideră că sunt primul computer holografic portabil independent din lume.



2.Smartphone flexibil


Cei de la Samsung și LG concurează vizibil pentru a obține  un telefon flexibil fără a compromite un singur lucru din potențialul  smartphone-ului obișnuit. LG G Flex a fost primul smartphone flexibil din România. El concurează cu Samsung Galaxy Round, dar drumul până la o flexibilitate adevărată este însă lung!
Există și PaperPhone- Telefonul din hârtie. Ca să dai un telefon sau să asculți muzică trebuie doar să îl răsucești. Acesta nici măcar nu consumă energie dacă nu este utilizat.


3. Transparent Smart Window

Închipuiți-vă cum ar fi să privești pe fereastră și în același timp să verifici vremea pe internet?  Smart window este un display transparent cu touchscreen ce poate înlocui o fereastră obișnuită.



4. Laptop cu ecran semitransparent- imaginea nu are nevoie de descriere


5.Brățara Cicret

      Oricine își poate transforma brațul în touchscreen pentru că ea proiectează  imagini  pe  antebraț. Poți viziona filme,  naviga pe internet sau scrie e-mailuri.


     
    
     Putem să ne organizăm și să ne ușurăm viața cu aceste gadgeturi, dar să nu lăsăm totul pe seama tehnologiei. Atât trupul cât și mintea trebuie să lucreze în armonie și au nevoie să fie "alimentate" cu bucurii mici sau mari, dar palpabile!

 
Surse: www.slashgear.co, www.digit.in, www.incont.ro 


Alte articole asemănătoare: Va fi telefonul inteligent mai inteligent decât noi?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu