luni, 18 mai 2015

Concurs: Și eu sunt Junior ranger!



       După lungi așteptări și nenumărate speranțe de reușită, rangerii de la Aqua Crisius au ajuns azi și la Școala Alexandru Roman Aușeu pentru a selecta elevii ce vor petrece o săptămână în mijlocul naturii în tabara Și eu sunt Junior ranger!

      Membrii asociației au susținut o lecție deschisă despre importanța speciilor și habitatelor din ariile naturale protejate și o activitate în aer liber în urma căreia au selectat elevii ce vor participa în tabără. Elevii au fost departajați pe baza răspunsurilor date la un chestionar despre cele prezentate și au fost răsplătiți cu un  album inedit: Valori naturale în Țara Crișurilor.



În tabăra de pe Valea Iadului elevii vor învăța tehnici și metode de orientare pe trasee, vor identifica urme de animale, vor recunoaște speciile protejate și  nu în ultimul rând vor avea parte de multă distracție!


Profitând de activitatea organizată în natură, elevii au "verificat" și starea puieților de tei plantați în noiembrie anul trecut: Am plantat un copac, am plantat o faptă bună!



Felicitări câștigătorilor, iar celor care nu au fost selectați azi le reamintesc că se pot înscrie la concursul organizat pe pagina de Facebook a Asociației pentru cele 3 locuri rămase libere. Așadar, dacă ai între 11 și 15 ani și ești pasionat de natură, biologie sau drumeții te poți înscrie aici: Concurs.
Pentru a vizita site-ul asociației și pentru mai multe detalii dați click aici: Aqua Crisius.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu