marți, 26 mai 2015

Spectacol de teatru la AUȘEU

Bine ați venit în lumea magică a teatrului, a poveștilor și a copilăriei! Puteți intra  și citi mai departe doar dacă sunteți "înarmați" cu fantezie și poftă de joacă, cel puțin egală cu cea a elevilor Școlii Gimnaziale Alexandru Roman Aușeu. Ei au vizionat și au participat  azi cu mult entuziasm la spectacolul "Fata babei și fata moșului", o variantă modernă a poveștii lui Creangă. 

 


Micii spectatori au resimțit pe deplin bucuria reîntâlnirii cu personajele din lumea poveștilor, bucurie asigurată de inventivitatatea și interactivitatea scenică a trupei manageriate de Marius Aron; distribuție: Otilia Șandor, Mihaela Winter, Florina Vidican.


Elevii și preșcolarii au avut șansa de a deveni mici actori într-un spectacol reușit și inedit. Ajunși pe scenă și furați de magia momentului, copiii au trăit intens clipe de maximă încântare.




Apreciem inițiativa Primăriei Aușeu -organizatorul evenimentului- și dorința actorilor de a promova, cu ajutorul cântecelor și rolurilor foarte bine interpretate, valori general umane cum ar fi cinstea, bunătatea sau hărnicia, valori și mesaje necesare azi mai mult ca oricând!

  
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu